.

.
Εάν κάποια στιγμή, αποφασίσετε να έρθετε εδώ, το Ελληνικό Οικολογικό χωριό δεν είναι κάποιος ουτοπικός παράδεισος, δεν είναι μια ‘εσκεμμένη κοινότητα’, και μάλλον δεν είναι ότι νομίζετε ότι είναι -είναι απλά ένα σχετικά απομακρυσμένο μέρος, που κατοικείται από μια μικρή, σφιχτοδεμένη παρέα, ιδιόμορφη, από ανεξάρτητους σκεπτόμενους και ανοιχτόμυαλους ανθρώπους, με το δικό του μοναδικό πολιτισμό και ταυτότητά.
Ελάτε με ανοιχτό μυαλό, με την προθυμία να ανακαλύψετε κάτι λίγο διαφορετικό. Αντισταθείτε στον πειρασμό να προβάλλετε πάνω μας το όραμά σας για το τι αυτό το μέρος "πρέπει" να είναι. Είναι αυτό που είναι, και μας αρέσει έτσι ακριβώς όπως είναι. Εάν μπορείτε να συμβιβαστείτε με αυτό, τότε υπάρχει μία θέση για σας εδώ».

ΔΩΡΕΕΣ /ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
IBAN GR6801108310000083174564332
ΑΡΙΘ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ 831/745643-32

Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015

ομορφα ταξιδια.. γνωριστε τα κρουσσιαΒρίσκεται στα βορειοανατολικά του Νομού Κιλκίς, στα σύνορα με το Νομό Σερρών. Η απόσταση από τη Θεσσαλονίκη (μέσω Κιλκίς) είναι περίπου 80 χιλ. Θα εντυπωσιαστείτε από τα παρθένα δάση (κυρίως από βελανιδιές), τη γαλήνια ατμόσφαιρα της φύσης, την εκπληκτική θέα προς τη λίμνη Κερκίνη αν το επιτρέπει ο καιρός, αλλά και θα κάνετε μοναδικές διαδρομές είτε πεζοί, είτε με ποδήλατα ή μηχανοκίνητα. Όσο για τη διαμονή σας, σε υψόμετρο 800 μέτρων υπάρχει ξενοδοχείο με καλαίσθητα δωμάτια, αλλά και μια εξαιρετική αίθουσα με τζάκι, για καφέ και νοστιμότατα μαγειρευτά φαγητά. Στα μείον η προσωρινή διακοπή λειτουργίας του διπλανού Βαλκανικού Βοτανικού Κήπου.

...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου