.

.
Εάν κάποια στιγμή, αποφασίσετε να έρθετε εδώ, το Ελληνικό Οικολογικό χωριό δεν είναι κάποιος ουτοπικός παράδεισος, δεν είναι μια ‘εσκεμμένη κοινότητα’, και μάλλον δεν είναι ότι νομίζετε ότι είναι -είναι απλά ένα σχετικά απομακρυσμένο μέρος, που κατοικείται από μια μικρή, σφιχτοδεμένη παρέα, ιδιόμορφη, από ανεξάρτητους σκεπτόμενους και ανοιχτόμυαλους ανθρώπους, με το δικό του μοναδικό πολιτισμό και ταυτότητά.
Ελάτε με ανοιχτό μυαλό, με την προθυμία να ανακαλύψετε κάτι λίγο διαφορετικό. Αντισταθείτε στον πειρασμό να προβάλλετε πάνω μας το όραμά σας για το τι αυτό το μέρος "πρέπει" να είναι. Είναι αυτό που είναι, και μας αρέσει έτσι ακριβώς όπως είναι. Εάν μπορείτε να συμβιβαστείτε με αυτό, τότε υπάρχει μία θέση για σας εδώ».

Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014

Δίκοκκο Σιτάρι ΣΠΟΡΟΣ ΑΛΕΥΡΙ

Περιέχει περισσότερη πρωτείνη από τα άλλα είδη σιταριού και λιγότερη γλουτένη. Η ιστορία του δίκοκκου σιταριού με την Ελλάδα κρατάει χρόνια γιατί πρόκειται για ένα σιτηρό ιδανικό για ήπιας μορφής και αειφόρο γεωργία, ενώ δεν χρειάζεται λιπάσματα και φυτοφάρμακα . Έτσι αποτελεί άριστη τροφή και η μεταποίησή του δίνει υψηλής θρεπτικής αξίας προϊόντα. Το δίκοκκο σιτάρι παρέχει επίσης τη δυνατότητα διατήρησης σπόρων για την επόμενη καλλιεργητική περίοδο , ενώ προσαρμόζεται εύκολα σε άγονα εδάφη και η καλλιέργειά του είναι εφικτή ακόμα και σε πετρώδη εδάφη...

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 699 713 89 85
ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΜΕΝΤΕΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου