.

.
Εάν κάποια στιγμή, αποφασίσετε να έρθετε εδώ, το Ελληνικό Οικολογικό χωριό δεν είναι κάποιος ουτοπικός παράδεισος, δεν είναι μια ‘εσκεμμένη κοινότητα’, και μάλλον δεν είναι ότι νομίζετε ότι είναι -είναι απλά ένα σχετικά απομακρυσμένο μέρος, που κατοικείται από μια μικρή, σφιχτοδεμένη παρέα, ιδιόμορφη, από ανεξάρτητους σκεπτόμενους και ανοιχτόμυαλους ανθρώπους, με το δικό του μοναδικό πολιτισμό και ταυτότητά.
Ελάτε με ανοιχτό μυαλό, με την προθυμία να ανακαλύψετε κάτι λίγο διαφορετικό. Αντισταθείτε στον πειρασμό να προβάλλετε πάνω μας το όραμά σας για το τι αυτό το μέρος "πρέπει" να είναι. Είναι αυτό που είναι, και μας αρέσει έτσι ακριβώς όπως είναι. Εάν μπορείτε να συμβιβαστείτε με αυτό, τότε υπάρχει μία θέση για σας εδώ».

ΔΩΡΕΕΣ /ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
IBAN GR6801108310000083174564332
ΑΡΙΘ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ 831/745643-32

Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Πρώτη φορά νιώθουν το χώμα και τον ήλιο 752 κότες (βιντεο)

Αν δεν έχετε δει ποτέ μια κότα απο κλουβί παραγωγής να πατάει για πρώτη φορά στο χώμα ή να αισθανθεί τον ήλιο στο πρόσωπό της για πρώτη φορά - τότε αυτά θα μπορούσαν να είναι πέντε λεπτά  από τα πιο συγκινητικά που θα δείτε ποτέ.
Τα απαίσια κλουβιά παραγωγής κοτόπουλων στερούν κάθε φυσιολογική έκφραση σε αυτά τα ζώα , απο το πιο απλό, το να τεντώσουν τα φτερά τους .Αυτές οι εικόνες που θα δείτε αποτυπώνουν τα βασανιστήρια που βιώνουν οι κότες στα εργοστάσια , μέχρι να καταλήξουν στο τραπέζι μας …


https://gr.news.yahoo.com/

1 σχόλιο: